Forum konie »

sklepy internetowe

Anaa, ja, baaardzo miło wspominam- szybko i zgodnie z opisem 🙂
Averis, super, dzięki 🙂 mają bardzo przyjemne ceny na suplementy.
ktoś wie co się dzieje z ihaha.pl ? Złozyłam tam zamówienie 25.07 a na drugi dzien ich strona przestała działać i do tej pory nie działa, na maile nie odpowiadaja, zreszta z tego co czytam to nie tylko mi...teraz nie wiem czy mam sie spodziewać, że zamówione rzeczy w ogóle przyjada do mnie czy raczej ich nie zobacze...
wielki plus dla GNL - fajny kontakt, szybka realizacja zamówienia, polecam
Ode mnie również wielki + dla GNL. Po raz kolejny mnie nie zawiedli. 😉
Ja dzisiaj dostałam bardzo uprzejmą wiadomość od AWILHORSE po zwrocie bryczesów.. 🤔

"następnym razem proszę o zapoznanie się z rozmiarami, które są specjalnie rozpisane pod każdą aukcja !"
Powiem wam że przeżyłam dziś szok. Pani z Becker Sport do mnie ZADZWONIŁA, że przyszło im nie to wędzidło co zamawiałam.
Normalnie szok, miło kulturalnie, wszystko wyjaśnione. Czekam dalej niestety, na nową dostawę, ale przynajmniej wiem ze coś się dzieje.
pati11, widziałam się z Pawłem Kostrzewą w piątek i mówił, że strona została shakowana i zawirusowana i z tym walczą.
ode mnie duży + dla pasi-konik.pl i konik.com.pl szybko, sprawnie, świetny kontakt.
Teraz zamówiłam w horsehouse.pl i zobaczymy jak będzie.
Koniczka, dzięki bardzo za info 🙂
Ogromny + dla arcus-konie. W niedzielę złożyłam zamówienie, w poniedziałek przesyłka została wysłana, a dzisiaj paczka już u mnie! 😅
wielki +  dla www.pasze.sklep.pl - pierwszy raz zamawiałam, świetna promocja (4 wory hartog balance - przesyłka gratis)  😅  no i obsługa wręcz nękana moimi telefonami (a to czy pasze już sprowadzone, a to numer do kuriera, a to w sprawie faktury) nie wymiękła.  😁 👍
kupował ktoś tu ??? http://www.herdzik.pl/sklep/?p=
Napisałam zapytanie o produkt z miesiąc temu i nie dostałam do dziś odpowiedzi.....
+ dla Bergo 😉 Szybko, sprawnie i miło 😀
wczoraj zamówiłam paszę Epona z www.horsefeed.pl i dziś już koń ma ją w żłobie. Coś niesamowitego, najszybsza dostawa jaką widziałam 🙂
Wie ktoś może,co się dzieje ze stroną beckersport? Czy tylko mi nie działa,czy innym też? Bo jeszcze nie zrealizowałam swojego kuponu  😎
www.kinghorse.pl

najlepszy sklep internetowy w jakim kupowałam.... błyskawiczny kontakt a wysylka jeszcze szybsza
Milenchen mi tez nie działa, właśnie się zastanawiam co się dzieje
Milenchen czy kupony nie były tylko do 15 lipca?
czy może mi ktoś powiedzieć jakie metody płatności akceptuje http://www.kraemer-pferdesport.de ?????? i czy jest tam może PAYPAL?

Szukam ale ich strona przerosła moje zdolności językowe :P
konwalia - jeśli nic nie zmieniali,to wg mojego kuponu ważny jest on 3 miesiące od momentu zakupu,czyli aż do 25 września...
Xxagaxx - przelew,karta kredytowa i jakies 2 platnosci dla niemcow, paypala nie ma🙂
http://sklep-skoczek.pl/

Wg mnie jeden z najlepszych na Śląsku 😉 Duży wybór produktów, sprowadzą prawie wszystko i w każdym rozmiarze, miła, fachowa obsługa ( kiedy zamawiałam bryczesy pan zadzwonił do mnie żeby się upewnić, czy na pewno wiem, że wybieram odpowiedni rozmiar  😲 ) szybka dostawa  😀
Ja chciałabym pochwalić horsehouse.pl. Dzisiaj rano pani zadzwoniła, że kantar będą mieli dopiero po 15 sierpnia,a reszta przesyłki gotowa. Kantar doślą później bez dodatkowych kosztów, a jutro dostanę derkę i resztę zamówienia. Ogromny +
Xxagaxx - przelew,karta kredytowa i jakies 2 platnosci dla niemcow, paypala nie ma🙂

ehhhhhh, dzięki za info. Ja nie wiem jak można nie mieć metody paypal w Niemczech. Toć u nic zawsze i wszędzie można tą metodą płacić.
Meega Meega + dla gnl.pl !!!
kupował ktoś tu ??? http://www.herdzik.pl/sklep/?p=
Napisałam zapytanie o produkt z miesiąc temu i nie dostałam do dziś odpowiedzi.....

Ja do nich też pisałam i też nie dostałam odpowiedzi. Mało tego, dwa lata temu na aukcji w Janowie obiecali mi wędzidło, którego do dziś nie powąchałam.
za to bardzo polecam zakupy w moich ulubionych sklepach:
wielki plus +[/b] dla [b]amigo-konie.pl- zawsze na czas, błyskawiczna realizacja zamówienia, potrzebowałam koszule, frak i platron na zawody, a więc sytuacja pilna i przyszlo wszystko w obiecanym terminie. Przesyłki z tego sklepu są bardzo dobrze zabezpieczone 😀
duży plus również dla  equi-point.pl - dogadałam się co do indywidualnej zniżki bo zrobiłam większe zakupy, do tego gratis do zamówienia  😀
plus dla rumaksklep.pl  mają tam fajne promocje z powodu likwidacji sklepu stacjonarnego, mozna trafić naprawdę fajne okazje, mi udalo się dorwać czaprak moich marzeń  😀
Duzy plus dla hippoland.com.pl
Swietny kontakt mrjlowy o doslownie kazdej porze dnia i nocy, informacje na biezaco i ekspresowa wysylka.
Mega duży plusdla konik.com.pl , bardzo dobry kontakt , wszystko ustalane przez telefon, zabrakło jednych podkłądek pod owijki to pani zaproponowała drugie i opisała szczegółowo produkt 😉 do tego bardzo miły gratis
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się